Eugen Trica de la CFR Cluj si fostul antrenor al lui Litex, Mihai Stoichita, ii contesta valoarea celui mai nou jucator al Stelei, Krum Bibiskov. "Daca era ceva de capul lui, nu-i dadeau drumul asa aiurea", a spus Trica despre transferul lui Bibiskov in Ghencea.

"Nu-l cunosc pe Bibiskov, nu am auzit de el. Am mai urmarit meciurile lui Litex, dar Bibiskov nu mi-a sarit in ochi. Am vazut chiar si o semifinala de Cupa a Bulgariei, insa nu imi aduc aminte de el", a spus Stoichita pentru gsp.ro. Stoichita a antrenat pe Litex in perioada 2000-2001.

De aceeasi parere este si fostul jucator al lui Litex si TSKA Sofia, Eugen Trica. "Nu am jucat contra lui, am auzit de el, dar nu l-am vazut jucand. Nu stiu cum se intampla ca de fiecare data cand evoluam impotriva echipei la care era el, Bibiskov sa nu fie in teren .

Litex e un club mare in Bulgaria, patronul lor e foarte bogat, iar daca noul jucator al Stelei era scula, ii dadeau si 200.000 de euro fara probleme. Din cate stiu, chiar acum sunt in cautare de atacant, deci e greu de crezut ca i-ar fi dat drumul aiurea", a spus Trica pentru gsp.ro.