Dumitru Dragomir ameninta cu amanarea campionatului pana in primavara. Motivul? Taxele prea mari pe care le impune Agentia Nationala de Administratie Fiscala (ANAF) jucatorilor la transfer. "Suntem intr-o mare nenorocire, deoarece ANAF-ul incearca sa ne jefuiasca. Cum sa plateasca jucatorii acelasi TVA ca intreprinderile?", a luat foc presedintele LPF, luni, in cadrul Adunarii Generale.

"Anul acesta va fi o revolutie in sportul romanesc. Suntem intr-o mare nenorocire, deoarece ANAF-ul incearca sa ne jefuiasca. Vor sa ne aduca de la 16 la suta la 68 la suta. Cum sa plateasca jucatorii acelasi TVA ca intreprinderile? Noi anuntam ca nu vom incepe acest campionat daca nu se vor respecta regulile tarii, din punct de vedere financiar. Vor sa asocieze sportivul cu intreprinderile mici si mijlocii. Suntem singurii de pe fata pamintului care platim TVA-ul cand pleaca un jucator in strainatate.

E incredibil. Daca nu primim din partea oficialitatilor un raspuns in ceea ce priveste ANAF-ul si Fiscul, vom intarzia inceperea campionatului pana in primavara. O sa anuntam FIFA, UEFA, pe toata lumea. Vor sa se pricopseasaca pe spinarea sportului", a spus Dragomir.