Lotul lui AC Milan s-a reunit, luni, pentru noul sezon competitional, motiv numai bun pentru suporterii milanezi sa protesteze impotriva conducerii clubului. La Milanello, baza de antrenament a rosso-nerilor, s-a aruncat cu fumigene si s-a scandat impotriva lui Berlusconi si Galliani, cei doi fiind vazuti vinovati pentru plecarea lui Kaka la Real, informeaza Gazzetta dello Sport.

Microbistii din Curva Sud (o factiune importanta a galeriei milaneze) le-au facut jucatorilor o reunire de neuitat, cu scandari, scandal, fumigene si forte de ordine nevoite sa intervina.

"Rusine, rusine!" a fost sloganul la moda, sustinatorii Milanului reprosandu-le oficialilor Diavolului (pe langa plecarea lui Kaka) si slaba campanie de achizitii (Milan nu a luat inca pe nimeni in locul brazilianului ajuns pe Santiago Bernabeu).

In ultima perioada, mai multi jucatori au fost pe lista formatiei lombarde (conform presei din peninsula) (Adebayor, Dzeko, Luis Fabiano etc), dar niciun transfer nu a fost concretizat inca.

Kaka, simbolul echipei, a fost vandut de AC Milan la Real Madrid in vara acestui an pentru aproximativ 68 de milioane de euro, lucru care a produs ruptura puternica dintre suporteri si conducerea clubului.