Florin Prunea a fost suspendat din functia de director relatii internationale al Federatiei Romane de Fotbal. Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat, pentru Newsin, ca in urma intrunirii de vineri a Comitetului de Urgenta a FRF s-a decis eliberarea din functie a lui Florin Prunea, dar Ionut Lupescu a dezmintit informatia: Prunea a fost suspendat pana cand se va lua o decizie in cazul lui.

"Azi s-a intrunit Comitetul de Urgenta al FRF si am decis sa il eliberam din functie pe Florin Prunea. Mai mult nu pot sa va spun si ar fi mai bine sa vorbiti cu cei de la Federatie Romana de Fotbal", a declarat Dragomir pentru Newsin, citat de gsp.ro.

"Pana acum nu am fost anuntat ca am fost dat afara, astept o decizie oficiala pentru a comenta pe aceasta tema. Dar eu nu voiam sa plec pentru ca nu ma consider vinovat cu nimic. Eu urmez calea legala in toate problemele. Acum nu ma intereseaza nici macar imaginea mea, ci doar ca familia mea sa fie sanatoasa", a mentionat Prunea, potrivit aceleiasi surse.

Update "Prunea nu este demis, a fost suspendat pana cand se va lua o decizie in cazul lui. Ce a spus Dragomir nu e altceva decat inca o informare gresita. Florin poate veni in fata Comitetului Executiv pentru a-si sustine nevinovatia. Conform Codului Muncii si lucrurilor pe care le-am discutat la precedentul Comitet Executiv, Prunea este doar suspendat, asta trebuie sa stie lumea", a mentionat Ionut Lupescu pentru sport.ro.

Florin Prunea a fost acuzat oficial de catre DNA Pitesti de trafic de influenta si de luare de mita in cazul "spaga Penescu". Fostul portar ar fi primit 10.000 de dolari din partea lui Cornel Penescu si 2.000 de dolari din partea lui Cristian Minca pentru a interveni pe langa membrii Comisiei de Disciplina pentru a-i reduce o pedeapsa patronului echipei FC Arges.