Fostul "pusti minune" al Angliei este aproape sa-si relanseze cariera internationala cu un transfer la Manchester United, anunta presa britanica. Desele accidentari pe care Owen le-a intampinat la Newcastle reprezinta singurul impediment pentru ca aceasta mutare pe Old Trafford sa se realizeze. Potrivit jurnalistilor de la BBC, zilele acestea Owen a fost supus mai multor teste medicale la cererea lui sir Alex Ferguson.

Venirea lui Owen la United, din postura de jucator liber de contract, ar trebui sa faca uitata plecarea lui Cristiano Ronaldo, dar si a lui Carlos Tevez. "Este o miscare indrazneata facuta de Manchester United pentru ca exista riscul ca suporterii sa ridiculizeze conducerea clubului pentru ca au ratat transferurile lui Benzema si Ribery", a avertizat un jurnalist de la Manchester Evening News.

Michael Owen si-a inceput cariera alaturi de Steven Gerrard la Liverpool, pentru care a jucat 297 de meciuri si a inscris 158 de goluri. Apoi s-a transferat la Real Madrid, in august 2004. Aici, Owen a evoluat timp de un an si a marcat doar 14 goluri, fiind tinut mai mult rezerva. Din 2005, s-a intors in Premier League la Newcastle. Pentru echipa nationala a jucat in 89 de meciuri si a inscris 40 de goluri.