Campioana Unirea Urziceni a revenit din vacanta, tehnicianul Dan Petrescu fiind multumit de forma fizica pe care au aratat-o elevii sai la reunire. "Trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant" este de parere Bursucul, antrenorul ialomitenilor precizand ca Urziceniul nu are ca obiectiv castigarea titlului in sezonul viitor.

"Realitatea este dura, trebuie sa pregatim un nou sezon din postura de campioni. In functie de adversari vor fi multe camere de filmat din afara. Multi m-au intrebat si in concediu cine este Unirea Urziceni. Noi vom incerca sa ramanem cu picioarele pe pamant. Obiectivul noastru este sa castigam cel putin un trofeu din cele patru puse in joc (Supercupa, Cupa, Campionatul, Champions League). Ne dorim sa jucam in Europa si la anul. Nu avem obiectiv castigarea campionatului din sezonul viitor", a declarat Dan Petrescu.

"Paraschiv este 99% jucatorul nostru. Avem nevoie de cel putin trei jucatori importanti pana la plecarea in cantonamentul din Scotia. Prin aducerea lui Paraschiv am castigat mult, in Italia capeti o experienta incredibila, am jucat si eu acolo. In proportie de 90% i-am pierdut pe Dacian Varga si pe Tibi Balan. Totul este pana la bani, mai ales cu domnul Siman", a completat Petrescu.

In alta ordine de idei, antrenorul ialomitean a mai declarat ca trofeul cucerit de Urziceni pentru castigarea campionatului va fi expus in sala de trofee a stadionului Tineretului, dar doar dupa ce va trece pe la fiecare fotbalist pe acasa.