Obiectivul stabilit de oficialii gruparii Otelul Galati i se pare lui Petre Grigoras imposibil de realizat. Tehnicianul a decis sa demisioneze dupa ce patronul Marius Stan a anuntat ca in sezonul viitor vrea ca echipa sa sa participe in cupele europene.

Grigoras a participat in Cupa UEFA cu Otelul Galati in sezonul 2007-2008, dar o noua prezenta in cupele europene cu actualul lot i se pare de nerealizat. "Marius Stan nu mi-a raspuns la telefon si nu mai pot sa stau. Renunt si imi pare rau ca nu am cui sa-i inmanez demisia. Imi pare rau ca plec, dar nu pot sa accept un obiectiv care mi-a fost impus", a declarat Grigoras.

Posibila echipa la care va ajunge Petre Grigoras este Poli Iasi, oficialii clubului contactandu-l deja pe tehnicianul bacauan.

Grigoras si-a inceput cariera de antrenor ca secund la Farul Constanta. Dupa un an a devenit principal, a promovat in liga intai, dar a fost demis. A mai antrenat echipe ca FC Onesti, Petrolul Moinesti si apoi s-a intors la Farul Constanta. Din 2006 a antrenat Otelul Galati.