La prezentarea oficiala ca antrenor in Ghencea, italianul Cristiano Bergodi a rostit numele fotbalistilor care nu vor face deplasarea in primul cantonament al verii, in Austria.

Vor ramane acasa Florin Lovin (indisciplina, jucator considerat "periculos" pentru atmosfera din vestiar), Mihaita Plesan (nu a dat ranadament, iar pe finalul stagiunii s-a ilustrat printr-o bataie in vestiar), Dayro Moreno (nu s-a adaptat, nici macar colegii nu ii mai acorda vreo sansa), Alin Litu (i se cauta un contract in zona ex-sovietica) si Pedriel.

Totodata, Bergodi a anuntat ca si Semedo ramane acasa: in ultimele zile, Steaua se aratase dispusa sa il cedeze CFR Cluj, in schimbul a 300.000 de euro. Sosirea tehnicianului Bergodi a parut o sansa pentru portughez sa ramana in Ghencea, insa anuntul de joi, dinaintea plecarii spre Austria, schimba datele problemei.

"Semedo ne-a anuntat ca si-a gasit o echipa, iar in urmatoarele doua zile aceasta va transmite o oferta scrisa pentru el", a declarat presedintele Vali Argaseala, joi, la prezentarea oficiala a lui Cristiano Bergodi.