Dinamo, ziua cea mai lunga: Rednic si-a dat demisia in cursul noptii, dupa ce presedintele Badea i-a cerut sa lucreze cu Cornel Dinu. Dimineata, principalul aliat al "Puriului", Cristian Borcea a recurs la un gest similar - a renuntat la atributiile de conducator sportiv. Nicolae Badea l-a desemnat pe Dinu drept "manager sportiv" si i-a cerut sa rezolve problema antrenorului. Pana spre seara, Dinu a indeplinit misiunea: a fost adus Dario Bonetti, un italian care a antrenat in Serie C1.

"Bonetti a semnat pe doi ani cu Dinamo. Obiectivele lui au fost fixate si se refera doar la performanta. Nu putem solicita altceva la Dinamo. Nu vreau sa comentez daca ne temem sau nu de lipsa lui de experienta, pot doar sa spun ca vom pleca la drum impreuna si suntem gata de munca", a spus Cornel Dinu.

Noul antrenor al lui Dinamo este din Brescia si are 47 de ani. A jucat la Brescia, AS Roma, Sampdoria, AC Milan, Verona, Juventus. A antrenat Sopron (2006-2007), Gallipoli (2007-2008), iar pana acum a pregatit echipa Juve Stabia, din Serie C1.