Cristi Borcea a renuntat la functia de presedinte executiv pe care o avea in cadrul clubului Dinamo si e aproape de o despartire definitiva de "caini". Potrivit lui Nicolae Badea, atributiile lui Borcea vor fi preluate de Cornel Dinu. Aceasta veste nu i-a picat deloc bine lui Mircea Rednic, care a anuntat ca nu va mai antrena echipa din Stefan cel Mare in aceste conditii. "Daca Dinu preia formatia, eu plec", a spus Rednic.

Cristi Borcea: "Voi ramane presedinte executiv, dar nu ma mai ocup de problemele sportive, raman doar pentru a asigura un buget care sa ne dea liniste. Eu nu mai pot, nu mai vreau sa aud de fotbal, de antrenori, de jucatori. Voi cauta solutia impreuna cu restul actionarilor pentru a reusi sa nu intram in istorie ca am desfiintat Dinamo. Voi aduce clubul pe linia de plutire dupa care ma voi retrage definitiv, nu mai rezist psihic".

"Am luat la cunostinta solicitarea presedintelui executiv Cristian Borcea de a nu se mai ocupa de problemele de management sportiv ale societatii. Aceste atributiuni vor fi preluate odata cu noua organigrama de catre Cornel Dinu. In aceasta situatie voi propune Consiliului de Administratie o noua organigrama pentru a fi discutata si aprobata pana la inceputul lunii iulie", a spus Nicolae Badea pentru site-ul oficial al clubului din Stefan cel Mare.

Mircea Rednic: "Din moment ce Cornel Dinu si-a aratat disponibilitatea de a se implica la echipa, atunci eu ies din scena. Daca preia el formatia, eu renunt!" (dinamovisti.ro)