"Este adevarat ca negociez cu mai multe echipe, dar momentan sunt antrenorul Argesului", a declarat pentru HotNews.ro Ionut Badea, unul dintre cei mai apreciati tehnicieni din Liga 1. Fostul fotbalist se afla pe lista mai multor echipe (printre care si Craiova), dupa un parcurs destul de bun cu pitestenii la singurul an de antrenorat in prima liga de fotbal a tarii.

"Este adevarat ca negociez cu mai multe echipe, printre care si Craiova, dar momentan sunt inca antrenorul Argesului. Au aparut multe speculatii in ultima vreme. Sunt interesat de o eventuala continuare a muncii mele de la FC Arges in masura in care toata lumea este interesata de acest lucru. Nu depinde numai de mine. In decizia pe care o voi lua nu conteaza daca Argesul va fi sau nu retrogradata, din punctul meu de vedere vorbim despre ceva ce nu s-a intamplat si nu pot sa comentez acest lucru", a declarat Ionut Badea pentru HotNews.ro.

Tehnicianul a fost dat ca sigur, in cursul zilei de luni, drept noul antrenor al Craiovei patronate de Adrian Mititelu, dar in functie de discutiile si de intentiile pitestenilor antrenorul ar putea ramane in Trivale.