Dupa oficializarea plecarii italianului Nicolo Napoli de la Craiova, patronul Adrian Mititelu a inceput cautarea unui nou antrenor pentru juveti, Ionut Badea (ultima data a pregatit pe FC Arges), fiind, dupa cate se pare, alesul oltenilor. "70% Ionut Badea e noul antrenor al Craiovei", a declarat Dan Stalinescu, directorul executiv al formatiei de pe Ion Oblemenco.

"70% Ionut Badea e noul antrenor al Craiovei. Azi vom sti sigur, pentru ca nu pot spune ca am batut palma, mai sunt ceva obstructii", a precizat Dan Stalinescu, directorul executiv al Craiovei pentru gsp.ro.

Ionut Badea a antrenat in Liga 1 un singur sezon, cu el pe banca tehnica nou promovata FC Arges terminand pe locul 10, cu 12 victorii, 8 egaluri si 14 infrangeri.

Badea nu va veni insa singur in Banie, Luigi Meione (preparatorul fizic al Argesului) urmand sa-l insoteasca pe tehnician.

Dupa despartirea de Napoli, au fost vehiculate o serie de nume pentru preluarea Universitatii (Viorel Moldovan, Emil Sandoi, Roberto Landi sau Csaba Laszlo), dar se pare ca Adrian Mititelu a avut inca o data mai multa incredere in filiera pitesteana (juvetii i-au luat de la Pitesti si pe fotbalistii Andrei Prepelita si Ciprian Tanase).

Va fi interesant de vazut care va fi traseul fotbalistul Cristi Tanase (dorit de Steaua si Dinamo), tinand cont de faptul ca proaspatul international roman a inregistrat o crestere enorma pe plan sportiv sub comanda lui Ionut Badea.