Ronaldo a marcat, dupa aproximativ doua luni pentru echipa sa de club, in prima mansa a finalei Cupei Braziliei. Corinthians au castigat in fata celor de la Internacional, scor 2-0, dar sunt prudenti in ceea ce priveste sansele lor, avand in vedere si modul dramatic in care au pierdut finala din editia trecuta. Echipa care isi va adjudeca trofeul Cupei Braziliei va avea un loc asigurat in Copa Libertadores.

Fanii celor de la Corinthians se bucurau inca dinainte de startul partidei, deoarece principalii lor rivali, Palmeiras au ratat Copa Libertadores. Henrique a deschis scorul in prima repriza, iar Ronaldo a inscris pentru 2-0 in minutul 53.

"Anul trecut am pierdut titlul in fata celor de la Sport, cu toate ca in tur castigasem cu 3-1. Acum am obtinut un rezultat asemanator, dar in acest an avem jucatori mai experimentati, ca Ronaldo, Douglas, Chicao. Nu putem sa facem aceeasi greseala de doua ori. Cred ca anul acesta vom avea un final mai bun", a declarat atacantul celor de la Corinthias, Dentinho, potrivit ESPN.