"Nu-mi va face nimeni echipa", a anuntat Cristiano Bergodi. Noul antrenor al Stelei si-a facut deja planul de bataie pentru noul sezon: italianul vrea sa ia campionatul cu lotul pe care il are, dar nu exclude o posibila revenire a lui Radoi sau Paraschiv in Ghencea.

"Inca nu am intalnit niciun patron sa imi faca echipa pana acum. Stiu ca si Gigi Becali va avea parerea lui despre cine sa joace, dar eu voi lua deciziile", a spus Bergodi la gsptv. "Pentru mine e foarte important sa fac treaba buna la Steaua, atunci poate o sa ajung si in Italia. Asta e visul meu, sa ma intorc in Italia. Dar momentan ma gandesc numai la Steaua. Vreau sa fac treaba buna. Am avut ocazia de a merge la Dinamo, insa ceva s-a intamplat si am vrut sa merg la Steaua. Cu tot respectul pentru Dinamo, am ales Steaua".

"Radoi a fost un jucator mare al acestei echipe, dar eu nu stiu daca ar putea reveni. Am o parere foate buna despre Radoi, normal ca e binevenit la Steaua. Eu voi lucra cu jucatorii pe care ii am acum. Eu cred ca echipa Stelei poate face mai mult decat a facut in acest an dezastruos. Locul 6 nu e un lucru important. Pot incepe cu acest material, dar normal ca echipa se poate intari. Vom vedea daca se poate asta. Nu stiu nimic de Paraschiv. Si el este un jucator foarte bun, il stiu de cand eram la National, mi se parea bun. L-am vazut si la Rimini, dar momentan nu are rost sa ma gandesc la jucatori. Mai intai sa cunosc actualii jucatori ai Stelei", a mai spus Bergodi.