"Nici nu va dati seama ce penibili ati ajuns", a tunat Marian Iancu catre conducatorii fotbalului romanesc dupa finala de Cupa Romaniei pierduta de FC Timisoara. Finantatorul Timisoarei a incercat sa le gaseasca o scuza suporterilor care au intrerupt de doua ori meciul de la Targu Jiu. "Fanii au simtit intentie in maniera de arbitraj", a adaugat Iancu, sustinut si de fostul arbitru Ion Craciunescu.

"Au vrut sa ne arate la ce perfectiune a ajuns sistemul lor corupt. Ma refer la arbitraj si tot ce se invarte in jurul lui. Au vrut sa ne arate ca nu vom putea niciodata sa trecem bariera. Este important pentru noi sa intelegem cat de greu ne-a fost sa contam in acest campionat si cu atat mai mult ce surpriza le-am facut terminand pe locul 2, fortand grupele Ligii Campionilor. Pe final, am sa le transmit ceva direct si personal: domnilor, acesta-i doar inceputul! Sa nu credeti ca e finalul! Nici nu va dati seama cat de mici si cat de penibili ati ajuns!", a spus Marian Iancu pe site-ul oficial al FC Timisoara, sustinut de fostul arbitru Ion Craciunescu. "Balaj a prins o zi foarte proasta si a comis cateva erori importante. Eu am incredere in Balaj, stiu ca nu e corupt, dar a gresit mult si din punct de vedere tehnic si disciplinar", a spus Craciunescu.

Iancu a incercat sa explice reactia suporterilor banateni in timpul partidei din finala cupei. "Fotbalul este doar un sport, dar ei l-au transformat intr-o lupta, iar cine seamana vant, va culege iadul. Au gresit arbitrii in fata Unirii Urziceni si am pierdut campionatul. Dar 30.000 de oameni, printre ei si miile de suporteri care au fost la finala Cupei i-au aplaudat si le-au permis celor de la Urziceni sa se simta campioni. Era un arbitru strain, iar Timisoara a stiut sa separe greseala de intentie. Acelasi lucru l-au simtit si la finala Cupei, doar ca in sens invers".