Zinedine Zidane a laudat politica de transferuri a lui Real Madrid si se declara multumit ca nu mai detine recordul de "cel mai scump transfer din lume". "Imi pare bine ca am pierdut acest record", a spus Zidane, care s-a transferat de la Juventus la Real pentru 75 de milioane de euro.

"In sfarsit am pierdut acest record, care a fost destul de greu de dus", a spus Zidane pentru cotidianul francez Le Dauphine Libere. Consilierului lui Florentino Perez de la Real Madrid nu considera ca transferurile-bomba ale lui Kaka si Ronaldo la echipa madrilena a fost o mutare lipsita de fair-play pentru fotbalul mondial cum a declarat Platini. "Cand vrei sa aduci cei mai buni jucatori din lume la o singura echipa, inseamna ca ai bani. Este adevarat ca, avandu-l pe Kaka si pe Ronaldo, Madrid a vrut sa dea lovitura pentru noul sezon. A fost voia lui Florentino Perez, omul acesta vrea ca Real sa fie din nou in top, in toate competitiile. Daca este sau nu corect fata de celalate cluburi, ramane de vazut", a mai spus francezul.

De trei ori ales cel mai bun jucator al anului, Zidane a lasat de inteles ca ar putea antrena Real Madrid in viitorul apropiat. "Consider ca as putea avea un rol important in soarta acestei echipe si e posibil sa ma ocup de viitorul ei cat de curand", a incheiat Zidane.