Adrian Mutu inca mai crede in sansele Romaniei de calificare la CM 2010 si e convins ca ganeratia lui va prinde sigur un turneu final atata vreme cat pe banca se afla Razvan Lucescu. Intr-un interviu pentru evz.ro, internationalul roman vorbeste despre o posibila intalnire a Fiorentinei in Liga Campionilor cu Unirea Urziceni sau FC Tmisoara, dar si despre cel care ar putea sa-l inlocuiasca la echipa nationala dupa ce se va retrage.

"Raman la Fiorentina. Aici sunt foarte apreciat, mi se da credit tot timpul, sunt incurajat, asa ca nu ma gandesc sa ma transfer in alta parte. Ne propunem sa trecem de turul preliminar si sa ajungem in grupele Ligii Campionilor. Ar fi frumos sa picam si cu Unirea sau cu Timisoara", a declarat Adrian Mutu.

Atacantul nationalei va fi pe teren la meciul retur cu Franta si doreste sa-si ia revansa in fata lui Henry si compania: "Voi fi apt la urmatorul meci al nationalei, cel cu Franta. Sper sa marchez, sa jucam foarte bine si sa ne luam revansa pentru meciul-tur, cand trebuia sa batem. Cat avem sanse de calificare, trebuie sa credem in ele, indiferent daca vom depinde de jocul rezultatelor. Cu Razvan antrenor, generatia mea va mai prinde un turneu final. Cand ma voi retrage, va avea cine sa ma inlocuiasca la nationala! Florin Costea, de la Craiova, si Cristi Tanase, de la Arges, sunt jucatori foarte buni".

"Mai vreau sa joc cativa ani. Apoi voi ajunge si antrenor. Am destule modele de antrenor. Si nu din strainatate! Avem antrenori romani foarte buni, care fac parte din generatia tanara, cum ar fi Dan Petrescu, Cosmin Olaroiu, Razvan Lucescu. Intr-o zi, as vrea sa fiu si eu ca ei", a adaugat Mutu.