Oficialii Timisoarei au condamnat arbitrajul lui Cristian Balaj in finala Cupei Romaniei si au scuzat atitudinea fanilor prin deciziile gresite pe care le-a luat centralul.

Gheorghe Chivorchian, presedinte FC Timisoara: "Doua echipe frumoase care au luptat pentru acest trofeu. A fost o atmosfera foarte frumoasa pe stadon, echipele au muncit mult, dar evolutia lor a fost umilita de acest om. E prea mult sa spus ca e arbitru, domnul Balaj nu e arbitru. Pacat ca finala a fost umbrita de acest om. Am primit primul gol pe greseala noastra, dar dupa el a inventat un penalty. Nu sunt de acord cu gesturile suporterilor, dar sa ne gandim putin: de ce oare s-au purtat asa? Cine a generat acest conflict?" (Antena 1)

Arpad Paszkany: "Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar astazi am vazut cu totii acelasi meci. 7-1 ar fi fost un scor realistic. Nu cred ca Balaj a gresit in acest meci. Nu vreau sa vorbesc despre ce au facut suporterii timisoreni. Mie-mi place sa vorbesc despre galeria noastra". (Antena 1)

Dumitru Dragomir: "A fost 11 metri la Gigel Bucur. M-am confruntat cu doi titani ai arbitrajului romanesc si mi-au spus ca a fost penalty pentru Poli Timisoara. Organizarea meciului a fost destul de modesta. Balaj a gresit, nu am inteles de ce nu a fost schimbat, mai ales ca se pusese multa presiune pe el. Prestatia arbitrilor a umbrit finala de acum. Nu inteleg de ce daca s-au adus arbitrii straini in campionat, nu au chemat si pentru finala. Trebuia adus cel mai bun arbitru din Europa la acest meci. Finala a fost stricata de arbitraj!" (sport.ro)

Mircea Sandu: "CFR Cluj a meritat aceasta victorie. Vom decide daca Timisoara merita sau nu sa joace si anul viitor in Cupa" (Antena 1)

Ionut Lupescu: "Evolutia suporterilor a lasat o pata urata asupra Timisoarei" (Antena 1)