Miza acestei finale de Cupa a Romaniei nu este doar simbolicul trofeu ci si primele puse la bataie de ambele cluburi: 15.000 de euro au promis sefii de la CFR Cluj in timp ce Marian Iancu a anuntat prime uriase de 50.000 de euro pentru fiecare jucator in caz de victorie. In plus, sponsorul competitiei ofera 158.500 de euro invingatoarei si 78.500 de euro finalistei.

Vali Velcea, antrenor interimar FC Timisoara: “Incercam sa ducem Cupa la Timisoara, asta isi doreste fiecare component al acestei echipe. Este realizabil pentru ca suntem un grup unit si avem individualitati care pot face oricand diferenta. Primul 11 care va intra pe teren va fi determinant pentru obtinerea acestui rezultat".

Arman Karamyan, FC Timisoara: "Va fi un meci foarte greu contra celor de la CFR, dar suntem constienti ca putem castiga daca ne vom mobiliza total. Vrem sa intram in istorie, sa aducem trofeul la Timisoara. Ne-am bucurat cand am auzit ca vor veni mii de suporteri ai echipei noastre, sa ne sustina la finala. Dorim sa sarbatorim alaturi de ei sambata seara".

Antonio Conceicao, antrenor CFR Cluj: "CFR si-a propus castigarea Cupei si campionatul, nu s-a putut deocamdata. Ne-a mai rămas Cupa, ne-am pregatit pentru ea, ne dorim sa castigam. Nu cred ca o sa fie necesar foarte mult pentru a motiva jucatorii, va conta mult motivatia. Multe echipe si-ar fi dorit sa ajunga aici in locul nostru, trebuie sa fim uniti pentru a castiga jocul de maine. Daca vom juca ca o echipa, sigur vom pune probleme Timisoarei si vom castiga".