Problemele financiare si apele tulburi in care s-a scaldat Rapidul in ultima perioada si-au pus amprenta si pe evolutia jucatorilor. Giulestenii au incheiat sezonul 2008-2009 pe locul 8, aceasta fiind cea mai slaba clasare a acestei echipe din ultimii 12 ani. Rapid a ratat calificarea in Europa League, iar George Copos e decis sa renunte definitiv la club.

Rapid a remizat in ultima etapa, scor 2-2, cu Politehnica Iasi. Giulestenii au ratat sansa de a obtine trei puncte pe final de partida, cand balonul a lovit bara. Fanii au afisat un banner pe care era scris: "Nu te mai suportam, Copos pleaca!", iar dupa meci au protestat in fata bazei ProRapid.

Se pare ca actionarul majoritar al Rapidului va lua seama de sfatul suporterilor si va parasi clubul: "Lucrurile sunt foarte complicate. Imi pare rau de baieti, pentru ca multi dintre ei s-au daruit pentru Rapid si meritau sa joace in Europa League. Pentru mine s-a terminat cu Rapid. Am incercat sa salvez pe ultima suta, dar am clacat. Cine va veni patron, presedinte, va trebui sa faca o restructurare si sa investeasca. Pentru ca acum, la Rapid, in afara de Marinescu, toti ceilalti jucatori au salarii de peste 200.000 de euro", a declarat George Copos pentru agentia Mediafax.

Persoana care va prelua clubul ii este necunoscuta si lui Copos. Nume ca Fathi Taher sau Ionut Negoita s-au vehiculat inca de la inceputul anului: "N-am mai discutat cu domnul Taher. Am inteles ca este plecat in America acum. Eu am obosit, nu mai pot. Sunt trist. Imi doresc sa ies din afacerea asta. Pentru mine totul s-a terminat cu acea bara din minutul 94", a adaugat George Copos.