Ros-albastrii nu se vor mai delecta si in sezonul viitor cu imnul Champions League, Steaua salvand in ultima etapa prezenta in viitoare editie a cupelor europene (vor juca in Europa League). Dupa ce Lacatus, Pedrazzini si Dorinel Munteanu au incercat sa duca echipa cat mai sus in clasament, din sezonul viitor italianul Cristiano Bergodi are mari sanse de a prelua banca tehnica a formatiei din Bulevardul Ghencea.

"Pe Bergodi l-am simtit 95% decis sa vina la Steaua. Mi-a spus ca nu are familia aici si ca ii place sa munceasca 10-15 ore pe zi, ca sa treaca timpul mai repede. Pedrazzini va ramane in staff, nu stiu daca alaturi de Bergodi, dar el ramane la club. Astept raspunsul lui Bergodi pana in seara asta la ora 12. Se poate ca Bergodi sa acopere si ceea ce ar fi trebuit sa faca Dinu Gheorghe, in cazul in care acesta nu va mai veni", a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

De-a lungul sezonului 2008-2009, Steaua a fost pregatita de Marius Lacatus (intre etapele 1-11 si 18-31), Massimo Pedrazzini (12, 32-34) si Dorinel Munteanu (intre etapele 13-17), iar acum Gigi Becali pare mai hotarat ca niciodata sa incredinteze echipa lui Cristiano Bergodi, tehnician care a reusit sa salveze pe Poli Iasi de la retrogradare.