Florentino Perez nu se dezminte, noul presedinte al Realului facand o oferta de 80 de miloane de lire sterline pentru portughezul Cristiano Ronaldo. United nu a stat mult pe ganduri, britanicii dandu-si acceptul de a-l lasa pe lusitan sa mearga pe Santiago Bernabeu, informeaza site-ul oficial al lui Manchester.

''Manchester United a primit o oferta record de 80 de milioane de lire sterline de la Real Madrid pentru Cristiano Ronaldo. La cererea lui Cristiano, care si-a reafirmat dorinta de a pleca, si dupa discutiile cu reprezentantii jucatorului, United a acceptat sa isi dea acordul pentru ca Real Madrid sa negocieze cu fotbalistul'', se precizeaza in comunicatul oficial al celor de la Manchester.

In varsta de 24 de ani, Ronaldo va deveni cel mai scump jucator din istoria fotbalului, vechiul record apartinandu-i lui Zinedine Zidane (a fost transferat in 2001 de la Juventus la Real pentru 75 de milioane de euro).

Achizitia lusitanului este al doilea pas important facut de galactici, dupa transferul lui Kaka de la AC Milan pentru 65 de milioane de euro.