Universitatea Craiova a ratat la mustata calificarea in Liga Europa, nereusind sa obtina nici macar un punct in ultimele doua meciuri ale campionatului. Adrian Mititelu a dat vina pe pregatirea slaba a jucatorilor in iarna, dar i-a felicitat pe vasluienii lui Porumboiu pentru calificarea in Europa.

Adrian Porumboiu, finantator FC Vaslui: "Final fericit pentru Vaslui. Ne-am calificat in dauna unei echipe foarte bune, am vazut un public aici la Craiova incredibil. Craiova este o echipa buna, dar care, cand este condusa, isi revina cu greu. Daca ei marcau primii, nu mai aveam nicio sansa. Nu am cum sa stau departe de fotbal".

Adrian Mititelu, finantator U Craiova: "Nu l-am dat afara pe Napoli de drag. Sa nu credeti ca Napoli e strain de forma jucatorilor din aceasta partida cu Vaslui. Noi nu mai aveam energie de ceva timp. Eu sunt vinovatul pentru acest rezultat pentru ca am dormit in aceasta iarna si nu am avut incredere in instinctele mele. Nu cred ca meritam aceasta prezenta in Europa, chiar daca am fost la un gol distanta de ea. Continuam ce am inceput. Nu cred ca vor fi plecari de jucatori, eu cred foarte mult in acesti baieti si raman alaturi de ei si in aceste momente. Sunt convins ca la anul vom fi printre echipele care se bat la titlu".