Dinamo e pe locul doi cu 65 de puncte, insa prestatia jucatorilor lui Rednic in meciul de la Pitesti a fost dezastruoasa si taxata de suporterii alb-rosii, care au intrat pe teren si i-au scuipat pe dinamovisti. "Acest meci este o rusine, unii jucatori nici nu au transpirat in timp ce argesenii nu mai puteau pe final din cauza carceilor", a tunat Mircea Rednic la finalul ultimului meci al "cainilor" din acest sezon, scor 5-2 pentru FC Arges.

"Imi e jena de felul cu care s-au comportat jucatorii mei. Asta nu e echipa care vrea sa joace in Europa. Au jucat de parca ziceai ca sunt deja in vacanta. Cu exceptia lui N`Doye, toti au facut figuratie. Nu sunt de acord cu reactia suporterilor, dar trebuie sa-i intelegem si pe ei. M-au dezamagit.

In ceea ce priveste demisia mea, nu comentez nimic pana TAS nu da decizia. Apoi, voi vorbi cu actionarii si vom hotari ce vom face in viitor. Conducerea lui Dinamo trebuie sa inteleaga ca antrenorii tot pleaca si jucatorii raman, fara consecinte. Jucatorii s-au lucrat pe ei, nu pe mine. Nu are rost sa mai gasim scuze, acest meci a fost o rusine", a explicat Rednic evolutia jucatorilor sai din partida cu FC Arges, scor 5-2.