Liga 1 s-a terminat, Urziceniul si-a vazut visul cu ochii (a castigat campionatul), in timp ce Craiova si Rapid vor ramane in afara cupelor europene dupa ce au dezamagit in ultima etapa. Miercuri ne-a fost dat sa vedem multe momente frumoase si surprinzatoare in meciurile contand pentru prima liga.

Click aici pentru rezultate complete

Unirea Urziceni, noua campioana a Romaniei

- Cristiano Bergodi este aplaudat pe Giulesti, publicul apreciind munca prestata de tehnicianul italian pe Valentin Stanescu. Iasiul joaca corect si demn, iar Rapidul (dupa 2-2) ramane in afara Europa League

- Djalovic trimite cu capul, mingea este atinsa de un fundas iesean si loveste bara. Acesta a fost momentul in care giulestenii nu s-au calificat in Europa, in timp ce Steaua merge in Europa League.

- Nicolo Napoli este aplaudat la scena deschisa pe Ion Oblemenco, Craiova (fara italian pe banca tehnica) este invinsa dramatic de Vaslui si ramane in afara cupelor europene.

- George Copos si fotbalistii giulesteni au fost amenintati de catre suporterii rapidisti, acestia fiind in pragul unei adevarate crize de nervi dupa finalul partidei cu Vaslui.

- Suporterii dinamovisti au intrat pe terenul stadionului din Pitesti pentru a-i lua la bataie pe fotbalistii lui Dinamo (cainii au pierdut rusinos cu 5-2 in fata Argesului).

- FC Arges castiga clar partida cu Dinamo (5-2) si arata ca merita sa ramana (cel putin prin prisma jocului) in Liga 1 (argesenii ar putea fi retrogradati dupa implicarea in scandalul arbitrilor corupti).