In cazul in care Timisoara si-ar putea primi punctele de la TAS, Steaua devine arbitrul Ligii 1 la fotbal, la numai un an distanta de la episodul Valiza formatia din Bulevardul Ghencea fiind din nou implicata (chiar daca indirect) in lupta pentru titlu.

Campionatul este mai ciudat ca niciodata, inainte de ultima etapa sanse la titlu avand, paradoxal, echipa de pe locul trei, Timisoara, si nu Dinamo, ocupanta locului secund.

Liga 1 este mai fascinanta ca oricand, soarta titlului (in cazul in care Urziceniul pierde cu Steaua) nefiind cunoscuta nici dupa disputarea ultimei etape.

TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv) a dat dovada in aceasta primavara ca este infestat de curentul romanesc, forul nereusind sa dea un verdict in cazul formatiei banatene dupa mai multe amanari.

Timisoara, desi este la o distanta de 8 puncte de liderul Urziceni, spera la titlu, iar lupta este arbitrata de Steaua.

Ros-albastrii lupta insa in primul rand pentru ei, formatia din Ghencea avand nevoie de trei puncte pentru a prinde cupele europene.

Europa League a devenit mana cereasca pentru o echipa care a bifat meciurile din Champions League in ultimele trei sezoane.

Un rol deosebit de important in ecuatia titlului il are si FC Brasov, echipa selectionerului Razvan Lucesc putand da o mana de ajutor Urziceniului printr-un rezultat favorabil impotriva Timisoarei.

Clasament:

1 Urziceni 69 puncte

2 Dinamo 65

3 Timisoara 61 (ar putea primi inapoi cele 6 puncte).