Zvonimir Boban, fostul mijlocas al celor de la AC Milan, a declarat ca brazilianul Kaka a mintit in ianuarie, atunci cand fostul Balon de Aur a spus ca nu vrea sa paraseasca echipa lombarda. "Real a facut o achizitie buna, dar nu de ajuns pentru a o ajunge pe Barcelona", informeaza AS.

"Real a facut o achizitie foarte buna, dar nu este de ajuns pentru a o ajunge pe Barcelona. In acest moment, formatia catalana este mult prea in fata si va fi greu de ajuns. Kaka a vrut sa plece. A spus minciuni in ianuarie, atunci cand a promis ca va ramane pentru ca iubeste prea mult clubul. Sunt surprins si de alegerea Milanului, care a decis sa-l vanda. Pentru prima data de la venirea lui Berlusconi, Milan a vandut cel mai bun jucator. Este o decizie care m-a intristat", a declarat Boban.

Zvonimir Boban a imbracat tricoul Milanului intre anii 1992 si 2001, fiind unul dintre fotbalistii emblematici ai echipei italiene in ultimele decenii.

Real Madrid l-a achizitionat pe Kaka de la AC Milan in schimbul a 65 de milioane de euro, acesta fiind primul dintre transferurile galactice ale lui Florentino Perez, noul presedinte al madrilenilor.