Dupa ratarea titlului de catre formatia din Soseaua Stefan cel Mare, Ioan Andone era vazut drept principalul favorit pentru preluarea postului de antrenor al lui Dinamo. Surpriza vine insa tocmai din partea Falcosului, cel care a semnat cu echipa araba Al-Ahli Dubai.

Al-Ahli este campioana en-titre a Emiratelor Arabe Unite (are cinci trofee in palmares) si a fost infiintata in anul 1970. Ilie Balaci a pregatit-o pe Al-Ahli in sezonul 2003-2004, atunci cand a castigat Cupa Presedintelui.

"Pe mine m-a mirat aceasta numire, mai ales ca m-a cautat presedintele echipei si a vrut sa vorbeasca direct cu mine, nu cu impresarul. Al Ahli este un club bine organizat, cu pretentii, asa cum nu exista in Romania. Nu am avut nici o oferta din tara, de aceea am acceptat imediat. Al Ahli este angrenata in foarte multe cupe, iar la anul vom evolua si in Campionatul Mondial al Cluburilor, care va fi organizat in Abu Dhabi. Daca trec de campioana Noii Zeelande, voi juca impotriva Barcelonei", a declarat Ioan Andone la gsptv.