Ratarea titlului a inceput sa lase urmari in Stefan cel Mare, prima masura fiind excluderea fundasului Gabi Tamas din lotul formatiei bucurestene. Fotbalistul nu s-a prezentat la un antrenament de duminica dimineata, motivand ca nu a putut sa se trezeasca. Urmarea: el nu va mai fi convocat pentru partida cu FC Arges, ultima din acest sezon.

"Nea Mircea, m-am trezit tarziu, nu mai vin!”, si-ar fi motivat Tamas absenta, conform prosport.

Infrangerile cu Urziceni si Brasov (care practic au indepartat titlul de Stefan cel Mare), nu au fost digerate de conducere nici pana in acest moment, Cristi Borcea si Vasile Turcu, doi dintre actionarii cainilor, fiind inca in stare de soc.

Dinamo are nevoie de victorie la Pitesti pentru a spera macar la ocuparea pozitiei secunde din Liga 1 (in cazul in care Timisoara nu va primi, in cele din urma, punctele de la TAS).

Dupa o stagiune in care a fost constant pe prima pozitie, Dinamo a pierdut din viteza exact pe ultima turnanta, existand sanse reale ca nici in acest an formatia alb-rosie sa nu se delecteze cu imnul Champions League.

Partida FC Arges - Dinamo, contand pentru etapa cu numarul XXXIV din Liga1, va avea loc, miercuri, de la ora 20.00, pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti.