Razvan Lucescu a debutat cu dreptul pe banca tehnica a nationalei Romaniei, tricolorii castigand cu 1-0 (gol Marica in minutul 39) impotriva Lituaniei. "E o seara frumoasa pe care nu o voi uita niciodata", s-a rezumat sa spuna selectionerul dupa victoria tricolorilor.

"E o seara frumoasa pe care nu o voi uita niciodata. Nu m-am apucat ieri de fotbal asa ca emotiile nu au fost chiar asa de mari. Am fost foarte atenti. Am venit aici sa castigam, iar acest lucru s-a vazut pe teren. Azi am avut jucatori dispusi la efort si munca. Lituania a fost o echipa disciplinata, bine organizata. Noi am avut un plus foarte mare la capitolul tehnica. Rezultatul nu reflecta ceea ce s-a intamplat in aceasta partida. Am avut 5-6 ocazii mari de gol. Nu avem dreptul sa ne gandim la calificare dupa clasament, dar incercam sa scoatem maxim din fiecare meci", a declarat Razvan Lucescu (TVR 1) dupa victoria cu 1-0 din Lituania.

"Organizare jocului a fost foarte buna, terenul a fost acoperit excelent. Am avut emotii, dar dupa primele zece minute de joc mi-am dat seama ca echipa e stapana pe sine. nu mai este o presiune la ora actuala, echipei ii ramane doar motivatia de a intra in teren si a juca la victorie. A fost o selectie facuta cu gandul de a avea jucatori suplimentari, cu predilectie din campionatul intern. O echipa buna cu jucatori talentati, dar trebuie ajutati sa creasca. E greu cand esti la primul meci international sa fii pe placul tuturor oamenilor de fotbal. A fost un debut asemanator cu al meu, tot dupa huiduilei si suparari cu publicul. Un inceput incert, greu, dar poate la el va fi altul traseul", a declarat Mircea Lucescu (sport.ro).

Romania a invins cu 1-0 Lituania si a acumulat 7 puncte in clasament, fiind la egalitate cu nationala Austriei, care a pierdut cu 1-0 in Serbia.