Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) va lua o hotarare in ceea ce priveste situatia clubului FC Timisoara pe 11 iunie, la o zi dupa ultima etapa a Ligii 1. Desi TAS anuntase ca va lua o decizie pe 5 iunie, oficialii institutiei au schimbat data la cererea clubului timisorean, dar cu sustinerea FIFA si a FRF.

"Noi am cerut amanarea deciziei pana dupa ultima etapa, asa e mai bine pentru spiritul competitiei",a spus patronul banatenilor, Marian Iancu.

Inaintea ultimei runde, Unirea Urziceni are 69 de puncte, Dinamo 65, iar Timisoara 61. Dinamo nu mai are nicio sansa sa prinda prima pozitie, nu si Timisoara care, daca isi va primi de la TAS cele 6 puncte, ar veni la doua puncte distanta de ialomiteni. "Prin amanarea deciziei pana dupa ultima runda, toata lumea trebuie sa joace corect", a observat Iancu.

Echipa FC Timisoara a fost obligata de FIFA (dupa ce a pierdut litigiul cu Claudio Zambon) sa isi schimbe sigla, culorile, echipamentul si site-ul, iar cu toate ca formatia de pe Bega ar fi trimis dovezi ca acest lucru s-a schimbat, FIFA a somat FRF sa depuncteze echipa patronata de Marian Iancu (cu 6 puncte) pentru neindeplinirea obligatiilor.