Antrenorul echipei a doua a timisorenilor, Valentin Velcea, a fost numit, luni, antrenor interimar la FC Timisoara in locul lui Gabi Balint, demis de Marian Iancu dupa partida cu Unirea Urziceni.

"Interimatul va fi asigurat de Vali Velcea. El va conduce echipa in ultimele meciuri ale sezonului. Echipa isi va pastra obiectivul si in mandatul lui Velcea: victorie la Brasov si castigarea Cupei Romaniei. Asta este obiectivul clubului pe intregul sezon si poate fi indeplinit", a anuntat Marian Iancu potrivit cotidianului local Agenda. Noul antrenor al Timisoarei a mai antrenat prima echipa a clubului in sezonul 2006-2007, reusind sa castige sase partide din cele 11 cat a stat pe banca tehnica. In 2007, Velcea a jucat o finala a Cupei Romania impotriva Rapidului, pierduta de banateni cu 2-0.

In ceea ce priveste viitorul antrenor al Timisoarei din urmatorul sezon, Iancu nu a dezvaluit nimic. "Este prea devereme sa vorbim despre antrenorul din sezonul viitor. Acum ne concentram pe alte probleme, castigarea Cupei, meciul de Brasov, verdictul de la TAS. Apoi vom avea timp trei saptamani sa alegem un antrenor. Nu stiu daca va fi tot roman sau va fi strain. Dar sigur noul antrenor nu va fi Ioan Andone sau Mihai Stoichita, asa cum scriu ziarele", a adaugat patronul Timisoarei.