Cristi Chivu este de parere ca schimbarea antrenorului a adus mai mult entuziasm la echipa nationala, capitanul tricolorilor precizand ca Razvan Lucescu este un adevarat profesionist, un om educat care stie ce vrea de la viata si de la meseria pe care o are.

"S-a schimbat antrenorul, iar entuziasmul va fi altul. Fiecare jucator va avea sansele lui in acest moment. Razvan este un om foarte educat, stie ce vrea de la viata si de la meseria pe care o are. A obtinut rezultate la echipele pe unde a antrenat si are o anumita experienta. Citeste si umbla foarte mult, ii place sa afle ce fac si alti antrenori probabil mai consacrati decat el. Fiecare antrenor vine cu altceva in plus. Este un om foarte apropiat de jucatorii lui", a declarat Cristi Chivu.

"Nu vreau ca echipa nationala sa mai primeasca goluri cu atata usurinta. Este greu sa mai revii in meci tinand cont de faptul ca echipele sunt foarte apropiate. Postul meu favorit este cel de fundas central. Fizic ma simt bine, sunt aproape doua luni de cand ma antrenez zi de zi", a completat Chivu.