Dinamo ar fi avut o mare problema si daca ar fi castigat aseara. La meciul cu Brasovul, care s-a dovedit pana la urma decisiv, favorita la titlu a avut doar in jurul a 5.000 de suporteri!

Poate pentru unii este o chestiune mai putin importanta decat iminenta demitere a lui Rednic sau criza de nervi a lui Cristi Borcea. In realitate, aceasta lipsa de fani spune ceva despre ceea ce reuseste sa inspire actualul Dinamo.

Pe un stadion cam uratel, cu tribune suficient de departate de teren incat sa vezi mai bine meciul acasa, pe ecranul televizorului, decat la fata locului si cu o echipa care nu are mai mult de 3 meciuri cu adevarat bune facute sezonul asta e cam greu sa vina public.

In plus, Dinamo pare sa fi jucat prea mult pe la comisii sau, in debutul acestui retur, prea mult cu ajutorul arbitrilor. Sunt lucruri care nu atrag, care nu conving, care nu onoreaza.

Fotbalul este ceea ce i-a lipsit lui Dinamo in acest sezon si ceea ce a facut ca tribunele din Stefan cel Mare sa fie atat de sarace in suporteri.

Si tot fotbalul este ceea ce a facut din Urizceniul lui Dan Petrescu o echipa respectata peste tot unde a jucat, o echipa care la fiecare meci jucat acasa a adus aproape o treime din populatia orasului la stadion si, in final, o echipa campioana.