Au condus etape bune in clasament si pareau mai aproape ca niciodata de marele vis, grupele Ligii Campionilor. Acum, cu numai o etapa inainte de final, Dinamo nu stie nici macar daca va mai prinde un loc pentru tururile preliminare ale C1. Decizia TAS-ului (din 5 iunie) devine mai importanta decat un intreg sezon si decat partida cu Argesul, ultima din actuala stagiune.

Cand de-abia trecusera peste infrangerea de la Urziceni, cainii au continuat cosmarul si au pierdut, scor 2-0, in fata unui Brasov demn.

In decurs de numai o saptamana, obiectivul dinamovistilor s-a schimbat incet de la campioana si implicit calificarea in Champions League la echipa care urmareste liderul, iar din aceasta saptamana in formatia care spera ca Timisoara sa nu primeasca puncte de la TAS.

In acest moment singurul salvator al unui sezon incheiat in genunchi de Dinamo este doar Tribunalul de Arbitraj Sportiv, de hotararea acestuia depinzand competitia europeana in care va juca echipa pregatita, inca, de Mircea Rednic.

Senzatia generala in Stefan cel Mare este una de deja-vu, Mircea Rednic putand fi inlocuit de la carma echipei dupa o noua ratare a calificarii in Liga Campionilor (se zvoneste ca Ioan Andone va fi noul tehnician).

"Este o seara a marilor deziluzii pentru Dinamo, dar nu este ceva rusinos. Am inteles ca Borcea a spart un geam la vestiar si s-a taiat destul de rau... Acum e la spital, din cate am inteles. Ne facem si noi socotelile noastre, ne bazam pe valoarea jucatorilor nostri. Suntem constienti ca suntem in pericol de a pierde si locul doi", a declarat Cornel Dinu (la Fanatik Show).

In alta ordine de idei, modelul Mirel Radoi se pare ca a prins contur si in tabara cainilor, Cristi Borcea fiind victima unui geam spart la fel cum a patit si fostul capitan din Ghencea la Bistrita, dupa o infrangere a Stelei.

Din pacate pentru dinamovisti, visul urat inca nu s-a terminat. Se poate chiar si mai rau. TAS-ul da punctele Timisoarei, iar, in functie de rezultatele din ultima etapa, Dinamo nu termina nici macar pe locul doi.