Gabi Balint va fi demis din functia de antrenor al echipei FC Timisoara. Anuntul a fost facut de patronul banatenilor Marian Iancu la sport.ro: "Cu siguranta Gabi Balint nu va juca finala Cupei contra CFR-ului. Nu pot sa risc". Pe langa infrangerile din meciurile cu FC Vaslui, Dinamo si Unirea Urziceni, patronul echipei de pe Bega a mai avut sa-i reproseze lui Balint lipsa de comunicare si neputinta de a se impune in fata jucatorilor.

"Imi pare rau ca m-am hazardat cu Gabi. Am crezut ca va reusi. Avea la dispozitie masinaria, nu trebuia sa mai construiasca nimic, doar s-o conduca. Balint a preluat o limuzina la cheie si uitati ce-a facut. Riscul e mult prea mare pentru finala de Cupa", a declarat Iancu.

Patronul banatenilor l-a mai acuzat pe Balint ca nu stie sa se impuna in fata jucatorilor: "El e un teoretician, dar nu stie sa se faca ascultat. La golul impotriva lui Dinamo niciun jucator nu a venit la margine sa se bucure cu el. Nu s-a intrebat de ce nu vorbesc cu el de 3 saptamini? Cum sa functioneze relatia dintre noi?".