Patronul lui Newcastle, Mike Ashley, vrea sa scape cat mai repede de clubul de fotbal, anuntand ca e gata sa-l vanda cu 100 de milioane de lire sterline, cu 35 de milioane mai putin decat l-a cumparat. "A fost o catastrofa pentru toata lumea", a spus Ashley pentru The Sunday Times. Newcastle a retrogradat din Premier League in acest sezon.

"A fost o catastrofa pentru toata lumea", a spus Ashley pentru The Sunday Times. "Mi-am pierdut banii si am luat decizii complet gresite. Acum vrea sa vand Newcastle cat mai repede posibil". Ashley a mai vrut sa renunte la club in urma cu un an cand fanii l-au amenintat dupa demisia antrenorului Kevin Keegan. Atunci, suporterii au protestat impotriva conducerii de la Newcastle in parcul St James si au boicotat meciurile echipei pentru ca Keegan a afirmat ca pleaca din cauza ca patronul voia sa ia decizii in locul sau.

"Nu am spus niciodata ca sunt un expert in cluburile de fotbal. Am fost doar un suporter - unul foarte bogat, insa acum nu mai sunt asa bogat. Am investit bani in aceasta echipa si am incercat sa fac lucruri bune. Recunosc ca a fost un dezastru. Imi pare rau pentru tot ce s-a intamplat", a incheiat patronul lui Newcastle.