Gaz Metan si-a diminuat considerabil sansele de a ramane in Liga 1 si in sezonul urmator. Constantenii au castigat in etapa a 33-a, scor 2-0 si s-au apropiat la trei puncte de medieseni. Golurile partidei au fost marcate de Gerlem (min. 27) si Voiculet (min. 38).

"Au fost doua reprize diferite, in partea a doua am riscat, dar la cat au ratat gazdele, pe fondul unui joc riscant din partea noastra, victoria Farului e meritata. Din pacate, am prins o zi mai slaba. Acum depindem de alte rezultate. Din pacate, Iasiul nu mai poate retrograda, asa ca sansa noastra ar fi retrogradarea Argesului. Pentru o echipa mica am facut spectacol. Din pacate, cineva trebuie sa retrogradeze, chiar daca mai multe echipe ar merita sa ramana", a declarat antrenorul echipei Gaz Metan.

"Daca jucam asa tot returul nu se mai punea problema punctelor, insa regretele sunt acum tardive", a mentionat si Camui.

Gloria Buzau a remizat, 1-1 in fata echipei Poli Iasi. Scorul a fost deschis de Bratu in minutul 52, dar dupa doar un minut Mansour aduce punctul buzoienilor. Buzaul a inregistrat al treilea meci consecutiv fara infrangere, dar situatia sa in clasamentul general nu se schimba. Buzoienii au 14 puncte si ocupa ultimul loc. Iesenii raman dupa aceasta remiza la trei puncte de ultimul loc retrogradabil, dar pentru a rasufla usurati trebuie sa astepte decizia TAS. Poli Iasi a castigat partida din tur in fata Farului Constanta, dar din cauza incidentului cu instalatia de nocturna ar putea pierde meciul la masa verde. "Din acest moment, meciul cu Rapid nu ma mai intereseaza. Ne-am atins obiectivul", a declarat italianul Bergodi dupa terminarea partidei.