FC Vaslui si-a pastrat vii sperantele calificarii in Europa League, dupa ce a obtinut trei puncte importante in fata rapidistilor lui Viorel Hizo. Fostul rapidist, Burdujan a marcat singurul gol al partidei in minutul 36, iar moldovenii egaleaza la puncte pe Rapid. Giulestenii au nevoie de o victorie in ultima etapa, dar si de o infrangere a Stelei, pentru a mai prinde un loc in cupele europene.

Click aici pentru rezultatele si clasamentul Ligii 1

Rezultatul de la Vaslui l-a facut pe Viorel Hizo sa intre in silenzio stampa, antrenorul giulestean refuzand sa se prezinte la conferinta de presa de dupa meci. De cealalta parte, Cristian Dulca s-a aratat extrem de multumit de rezultatul de sambata: "Azi am demonstrat ca putem face performanta. E o victorie importanta pentru mine, am reusit datorita baietilor mei. A fost un joc extrem de greu in fata unei echipe puternice, iar jucatorii au demonstrat ca au caracter. Infrangerea cu Gloria Buzau a fost doar un accident, acum am demonstrat ca suntem o adevarata familie", a declarat Dulca.

"Nu sunt nasul Rapidului. Sunt profesionist si imi fac treaba. Ma bucur ca am castigat si cred ca inca mai avem sanse la o cupa europeana. Mergem la Craiova sa invingem si sper sa reusim", a adaugat si singurul marcator al partidei, Burdujan.