Meci terminat la egalitate la Cluj, 1-1, intre CFR si Pandurii. Jucatorii lui Sorin Cirtu s-au tinut tare in prima repriza in fata clujenilor, avand patru ocazii clare de gol la poarta lui Nuno Claro. Novak Martinovic (`33) a deschis scorul pentru oaspeti, apoi Yssouf Kone a egalat cu cinci minute inainte de pauza. Repriza secunda a apartinut in totalitate clujenilor, care au avut nenumarate sanse sa inscrie, insa Dubarbier, Kone si Ruiz s-au intrecut in ratari.

Antonio Conceicao, antrenor CFR Cluj: "Acest rezultat este ca o pedeapsa pentru noi pentru modul in care am jucat in primele 45 de minute. Puteam pierde aceasta partida inca din prima repriza, dar un meci tine 90 de minute. N-am fost multumit de prima parte si le-am spus acest lucru jucatorilor la vestiare. In repriza a doua am reintrat in joc si chiar puteam castiga meciul. E o situatie nemaiintalnita acasa, cand am fost condusi, iar acest lucru este din cauza unei atitudini pasive".

Sorin Cirtu, antrenor Pandurii: "Remiza de 1-1 dupa aspectul primei reprize este cel mai nedrept rezultat pentru mine. Am fost net superiori in prima repriza, dar in partea a doua n-am mai avut aceeasi posesie si am fost dominati de CFR. Dar si astfel am avut acea ocazie imensa prin Grecu care a ratat singur cu portarul. Golul clujenilor a fost marcat din off-side. Asa se intampla cu o echipa mica".