Steaua a castigat in liniste partida de vineri seara, in fata echipei Universitatea Craiova, scor 2-1. Meciul s-a jucat fara suporteri, din cauza incidentelor create de acestia in partida cu Rapid. Ros-albastrii le-au simtit lipsa fanilor, dar au trecut repede peste.

"Ce s-a schimbat in jocul Stelei? Faptul ca am castigat cu 2-1. Daca este bine fara public? Nu este niciodata bine fara suporteri. Parca esti in Antalya, in meciuri de pregatire. Insa si daca se disputa partida cu public, tot nu s-ar fi inghesuit lumea sa vina. Fanii nu aveau motive sa fie prezenti. Acest sezon este de uitat, de sters cu buretele", a declarat Dorin Goian la finalul partidei, pentru site-ul oficial al clubului.

Antrenorul Pedrazzini va declara sezonul ratat, doar daca Steaua nu va obtine o calificare in Europa League: "Cred ca nu se poate salva sezonul doar daca ajungem in cupele europene. Este putin pentru numele Stelei, dar acesta este obiectivul nostru. Facem tot posibilul", a declarat Massimo Pedrazzini, potrivit aceleiasi surse.