Steaua reintra in calculele calificarii in Europa League, dupa un succes care s-a conturat greu (Bogdan Stancu, gol decisiv in minutul 80) contra unei echipe oltene care nu a mai jucat nimic dupa pauza, iar in ultimele 20 de minute a cedat complet terenul.

"Mi-a rusine de ce am vazut in ultimele minute. Era ultimul meci in care trebuia sa tragem tare, cand colo, ce sa vezi? Ce sa cautam noi cu echipa asta in Europa? Am jucat ca o echipa care era blat, pe cuvantul meu!" - Adrian Mititelu, patron Craiova.

Fara suporteri in tribuna, Steaua a dat semne ca se descurca mai bine: a dominat teritorial inceputul de meci, deschizand scorul prin Toja (18). Oltenii au avut sansa de a egala repede, printr-un sut de exceptie al lui Florin Costea (21, lovitura libera). Cu aceasta reusita, Florin Costea a trecut pe primul loc in clasamentul golgeterilor (a ajuns la cota 17).

Calitatea primei reprizei (dinamica, incarcata de ocazii) nu s-a regasit si in a doua parte - Craiova a lasat impresia ca vrea doar sa apere remiza care i-ar fi asigurat locul de Europa League, iar in ultimele 20 de minute baietii lui Jerry Gane au cedat complet terenul. Pe acest fond a picat golul lui Bogdan Stancu (80) care a finalizat o centrare sosita de la Banel Nicolita.