Real Madrid si-a schimbat presedintele, iar Florentino Perez (noul sef de pe Santiago Bernabeu) anunta o noua era galactica pentru formatia din capitala Spaniei. "Vom construi o echipa spectaculoasa", a precizat Perez, pe lista acestuia pentru a imbraca tricoul alb aflandu-se Kaka, Cristiano Ronaldo, Ribery si Xabi Alonso.

"Vom construi o echipa spectaculoasa, cu jucatori indiscutabili, din strainatate, dar mai ales din Spania. Am pus pe picioare un proiect sportiv puternic si stabil, care se va baza pe fotbalisti care vor face din fiecare meci al lui Real Madrid un rendez-vous fascinant", a declarat Florentino Perez.

Conducator al Realului in perioada 2000-2006, Perez este numele de care se leaga ultima Liga a Campionilor reusita de galactici, in primul sau mandat pe Bernabeu ajungand Zidane, Ronaldo, Figo si Beckham.

De asemenea, mare favorit pentru a prelua banca tehnica a Madriului este Manuel Pellegrini, chilianul care a facut din Villarreal una dintre cele mai de temut echipe din Primera Division.

Florentino Perez va fi instalat oficial la Real in data de 1 iunie, omul de afaceri castigand alegerile fara sa aiba vreun contracandidat.