A mai ramas foarte putin timp pana la marea finala a Champions League, iar cele doua echipe (Barcelona si Manchester) se gandesc deja cum sa isi neutralizeze adversarul. Messi, vedeta catalanilor, este de parere ca United este o formatie fara puncte slabe, in timp ce Vidic, fundasul de fier al lui Manchester, precizeaza ca britanicii stiu cum sa anihileze apetitul ofensiv al elevilor lui Guardiola.

"United este o formatie care are calitate in toate compartimentele. Toti jucatorii lor sunt in stare sa faca diferenta in orice moment al jocului, dar daca ar fi sa aleg unul, acela ar fi Cristiano Ronaldo. Este un fotbalist fantastic si as plati sa-l vad jucand. Suntem constienti ca vom avea o partida dificila conta lui Manchester, deoarece alcatuiesc un grup fara puncte slabe", a declarat Lionel Messi.

"Barcelona a demonstrat in campionatul Spaniei ca joaca foarte bine si marcheaza multe goluri. Ii respectam, dar ne gandim mai mult la noi, la ceea ce trebuie sa facem pe teren. Nu suntem o echipa care isi propune numai sa se apere, ci vrem sa atacam. Cand avem nevoie de goluri, marcam. In cateva jocuri am fost condusi si am reusit sa revenim. Atacantii nostri pot sa marcheze oricand. Finala o sa fie una frumoasa, vom face fata presiunii ofensive a catalanilor", a spus Nemanja Vidic, fundasul sarb al lui United.

Xavi nu exclude ipoteza ca ultimul act din C1 sa se incheie la loviturile de departajare: "La antrenamente nu exista aceeasi tensiune ca intr-un meci. Mie imi place sa-mi asum responsabilitatea in astfel de momente. Orice este posibil", a declarat Xavi, mijlocasul Barcelonei.

Finala Champions League, Manchester United - FC Barcelona, se va disputa, miercuri, de la ora 21.45, pe Stadio Olimpico din Roma. Disputa va putea fi urmarita in direct pe ProTV si Live Text pe HotNews.ro.