Patronul echipei FC Timisoara a declarat la finalul meciului dintre Unirea Urziceni si Dinamo ca "Unirea ar putea fuziona cu Steaua la sfarsitul acestui campionat". Gigi Becali a confirmat ipoteza si a declarat ca se gandeste la o asemenea varianta pentru a putea juca din nou in Champions League, dar de cealalta parte managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica a infirmat categoric aceasta posibilitate.

"Unirea este cea mai buna echipa a campionatului, este cea mai constanta. Urziceniul este insa Steaua. Eu cred ca Unirea va fuziona cu Steaua la sfarsitul campionatului. Nu se compara Becali cu Bucsaru pentru ca unul are datorii la celalalt si cand e dator, merge o fuziune. Steaua va prelua activele si pasivele si va merge in Champions League. Stiu ca s-au interesat deja la FIFA si UEFA", a declarat Marian Iancu la Fanatik Show la OTV.

"Daca mai sunt doua etape, de ce trebuia sa vorbeasca el lucrurile astea? Trebuia sa astepe finalul campionatului si apoi sa arate ca e informat. Eu ma gandesc la asa ceva, dar mai trebuie ca cineva sa doreasca. Nu vreau sa comentez prea mult, astept sa se termine campionatul. Daca se realizeaza fuziunea, vine si antrenorul, vin si jucatorii. Ar putea sa se faca prin absorbtie. Eu sunt mort fara Liga Campionilor. Steaua tot in Liga Campionilor va juca si cu Dan Petrescu antrenor. Noi aveam semnata o clauza de confidentialitate, sper sa nu pice acum", a replicat Gigi Becali.

De cealalta parte, intr-o interventie telefonica la GSP TV, managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica a tinut sa infirme zvonul lansat de Marian Iancu: "Nu stiu cum isi permite domnul Marian Iancu sa faca asemenea declaratii. Probabil vrea sa creeze o diversiune inaintea meciului nostru de la Timisoara. Nu se pune problema de vreo fuziune. Nu vom fuziona cu nimeni"