Wayne Rooney a realizat un spot in scopuri umanitare pentru a-l ajuta pe colegul sau, Carlos Tevez. Englezul face apel la milostivenia semenilor sai si ii roaga sa doneze 60 de milioane de lire sterline (+22 milioane lire sterline pentru manager) pentru a-l salva. Cei care se vor dovedi a fi intelegatori cu necazul lui Tevez vor primi cadou o suzeta comemorativa.

Campania lui Rooney este o ironie la faptul ca argentinianul, care joaca de doi ani la Manchester United, si-a manifestat dorinta de a parasi echipa deoarece "nu se simte iubit de Ferguson". Suzeta facuta cadou celor care doneaza bani face referire la modul in care Tevez sarbatoreste golurile inscrise.

Spotul a fost difuzat in emisiunea lui Jose Mourinho, din care face parte si Rooney. In cadrul aceleiasi editii a emisiunii, Jose Mourinho a inceput deja sa-si faca echipa pentru sezonul urmator: Rooney, Eriksson, Ferguson, Rafa Benitez, Arsene Wenger, Lampard, Terry, Drogba, Beckham sau Barack Obama au semnat deja contractul cu portughezul. Nu e vorba de vreo echipa stransa in scopruri umanitare, ci de personajele urmatorului sezon al emisiunii lui Mourinho, Special 1 TV.

Special 1 TV este o comedie cu papusi care a fost transmisa prima data la sfarsitul anului 2007. Mourinho era un one man show, pana cand s-a plictisit si au aparut si alte personaje in peisaj: Sven si Boy Wayne. Emisiunea s-a numit initial I'm on Setanta Sports, dar in luna ianuarie a acestui an si-a schimbat titlul in Special 1 Tv.