Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal i-a saracit pe rapidisti cu 30.000 de lei, iar pe stelisti i-a lasat fara suporteri in ultima partida de pe teren propriu din acest sezon. Comportamentul fanilor din timpul meciului FC Rapid-Steaua Bucuresti din etapa a 31-a, le-a adus celor doua cluburi avertismente, amenzi si suspendari.

Comisia de Disciplina a FRF s-a intrunit joi si a decis sa avertizeze si sa aplice o amenda de 30.000 de lei clubului FC Rapid. Scandarile si bannerele rasiste ale suporterilor ros-albastri i-au adus clubului din Ghencea o amenda de 60.000 de lei. Potrivit frf.ro, Steaua a mai fost sanctionata cu obligatia de a disputa urmatorul joc oficial fara spectatori. Partida pe care Steaua o va juca fara suporteri va fi cea disputata in fata echipei Universitatea Craiova.

Alte masuri luate de Comisia de Disciplina a FRF:

Oficiali si jucatori sanctionati cu suspendare si cu penalitate sportiva:

- Marian Carja (Otelul Galati, jucator) - 1 joc + 700 lei

- William Gerlem (Farul Constanta, jucator) - 1 joc + 700 lei

- Alexandru Pacurar (Pandurii Tg. Jiu, jucator) - 1 joc + 700 lei

- Florin Lazar (Gaz Metan Medias, jucator) - 3 jocuri + 3.000 lei

- Alin Artimon (antrenor, CSM Rm. Valcea) - 9 jocuri + 4.280 lei, pentru bruscarea celui de-al 4-lea oficial si injurii aduse intregii brigazi de arbitri, la jocul de pe teren propriu cu formatia UTA Arad.