Prima editie a Milan Junior Camp Bucuresti (se va desfasura intre 29 iunie – 3 iulie) isi asteapta participantii pentru inscriere pana pe 19 iunie 2009. Proiectul este destinat copiilor cu varste intre 7 si 14 ani, acestia urmand sa se pregateasca alaturi de antrenorii de juniori de la AC Milan. Intreaga actiune se va desfasura pe Stadionul FC Sportul Studentesc, din complexul Regie.

"Proiectul Milan Junior Camp se bucura si in Romania de acelasi succes si interes ca in toate colturile lumii. Suntem bucurosi sa oferim oricarui copil din Romania sansa de a purta culorile AC Milan, o experienta unica si un vis pentru orice copil pasionat de sport”, a declarat Riccardo Parasporo, Director General Adjunct Intesa Sanpaolo Bank, partener al proiectului.

Toti participantii la Milan Junior Camp vor primi cate un kit complet de echipament sportiv in culorile AC Milan (doua tricouri, doua sorturi, doua perechi de sosete si un rucsac). Atat inscrierea cat si participarea la Milan Junior Camp sunt gratuite si fara nicio conditie sau criteriu de selectie, decat cel al varstei (intre 7 si 14 ani inclusiv) si al locurilor disponibile.

Milan Junior Camp

Este un proiect oficial marca AC Milan care a debutat in 1997 si care este conceput ca o tabara sportiva de vara de o saptamana. Anul trecut Milan Junior Camp a avut loc in 124 de locatii diferite din 29 de tari si a implicat peste 13.500 de copii, 250 saptamani de training si peste 300 de antrenori. In 2009 in cadrul proiectului Milan Junior Camp se vor antrena 15.000 de copii, in peste 160 de locatii diferite din 37 de tari.