"Nu pleaca si nu vine nimeni la Fiorentina", a spus directorul sportiv al violetilor, Pantaleo Corvino, potrivit datasport.it. Intors din America de Sud, unde a fost cu scopul de a cauta noi talente pentru echipa lui Prandelli, Corvino s-a intors cu mana goala si e convins ca Fiorentina are nevoie de continuitate pentru noul sezon si Liga Campionilor.

Mutu, Jovetic si Gilardino sunt jucatori pe care Fiorentina nu vrea sa-i piarda, iar acest lucru este valabil si pentru ceilalti jucatori. Doar daca un jucator vine la mine si-mi spune ca vrea sa plece, atunci putem discuta de un transfer. Pana acum, niciunul nu a venit la mine", a spui Corvino.

"Rezultatele se vad, aceasta echipa nu prea are nevoie de prea multe imbunatatiri pentru ca in ultimii 4 ani am gresit foarte putin si asta se vede. Astept sa aflu de la conducere care va fi bugetul pentru sezonul viitor. Asadar vom face putine schimbari, concentrandu-ne de aceasta data asupra calitatii nu asupra cantitatii, iar aceste mici schimbari se invart in jurul a 20 de milioane de euro", a incheiat directorul sportiv al Fiorentinei.