Fundasul italian Fabio Cannavaro a revenit la Juventus Torino, formatie la care a mai evoluat intre anii 2004 si 2006, informeaza Corriere dello Sport. Campion al lumii cu nationala Italiei in anul 2006, Fabio se va desparti de Real Madrid, formatie cu care mai are contract pana la incheierea sezonului din Primera Division.

In varsta de 35 de ani, Cannavaro a castigat Balonul de Aur in anul 2006, iar la Batrana Doamna va reveni incepand cu data de 1 iulie 2009.

"Sunt fericit ca ma voi intoace la Juventus si voi imbraca din nou tricoul acestei echipe. Imi pare rau ca unii dintre suporteri nu ma privesc cu ochi prea buni, mai ales dupa tot ce am facut pentru aceasta formatie in trecut. Sper insa ca prin munca sa ii pot convinge pe toti ca sunt un jucator profesionist, care va face totul pentru ca Juventus sa fie cat mai sus in toate competitiile in care va participa", a declarat Fabio Cannavaro.

Oficialii torinezi au precizat ca Fabio a fost vandut la Real Madrid in 2006 pentru a face rost de bani si pentru a putea trece mult mai usor peste perioada de criza (Juventus a fost retrogradata dupa scandalul de coruptie Calciopoli).